Gündem

İstanbul’daki O Vakıf Sivas’ta Yüz Güldürdü! 1200 Haneye Et Dağıttılar!

İstanbul Gürün Kültür Vakfı yaptığı çalışmalarla adından söz ettiriyor. Vakıf tarafından Gürün’de ihtiyaç sahibi bin 200 aileye kurban eti dağıtıldı.

İstanbul’daki  O Vakıf Sivas’ta Yüz Güldürdü! 1200 Haneye Et Dağıttılar!
21-06-2024 11:05
SİVAS

Bilal HASDEMİR

İstanbul Gürün Kültür Vakfı tarafından ihtiyaç sahibi bin 200 aileye kurban eti dağıtıldı.

Gürün Kaymakamlığı, Gürün Belediyesi ve İstanbul Gürün Kültür Vakfı’nın ortaklaşa yürüttüğü programla Gürün Belediyesi mezbahasında kesilen kurbanlıklar, bayramın 3 ve 4. günü hijyenik bir ortamda paketlenerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere mahalle ve köy muhtarlarına teslim edildi.

Programda konuşan Gürün Kültür Vakfı Başkanı Selami Koca, “Gürün’de ihtiyaç sahibi ailelerimizin yüzünün güldürülmesine vesile olan herkese teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Yapılan kampanyayla ilgili konuşan Kaymakam Abdullah Sarı ise “Bu hayır organizasyonunu kaymakamlığımız ve belediye iş birliğiyle ilçemizde düzenleme kararı alan Gürün Kültür Vakfı Başkanı Selami Koca başta olmak üzere yönetimine çok teşekkür ederim. Hayır sahiplerinin kurbanlarını Allah kabul eylesin. Bu kurbanların hijyenik ortamda kesimini gerçekleştiren belediye personeline ve kasaplarımıza teşekkür ediyorum. Kurban paylarının ihtiyaç sahibi ailelere ulaşımını gerçekleştiren, mahalle ve köy muhtarlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER