Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından İstanbul'da yapılan U18 Türkiye Salon Atletizm şampiyonası sona erdi.
İstanbul Ataköy Spor salonunda 31 Ocak - 2 Şubat 2025 tarihleri arasında yapılan Jerfi Fıratlı U18 Türkiye Salon Atletizm şampiyonası tamamlandı. Şampiyonaya 339 kız ve 483 erkek sporcu katıldı.
Sivas SEM ve Fenerbahçe sporcusu Emir Yılmaz, yüksek atlama branşında 2.01m’lik derecesiyle Avrupa barajını geçerek Türkiye Şampiyonu oldu ve altın madalya kazandı. Sivaslı sporculardan Nisanur Taşçı ise, 3000 metre yarışında 10:39.73 PB koşarak en iyi derecesini yaptı ve Türkiye 4.'sü oldu. Muhammed Arda Kıratik de, 3000 metre yarışında 8:46.13 PB koştu ve Türkiye 4.'sü oldu.
Atletizm İl Temsilcisi Kemal Çağlayan ise, sporcuları tebrik ederek, “Tüm sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. Dereceye giren sporcularımızı kutluyorum” ifadelerini kullandı.
Editor : Hayrullah Ağkaş