Gündem

Kamu Malına Yazık Değil Mi! Bu Vebalin Sorumlusu Kim?

Sami Aydın’ın Belediye Başkanlığı döneminde Sıcak Çermik bölgesinde açılışı yapılan  ‘Aquapark Yaşam ve Spor Merkezi’nin son hali tepki topladı. Hilmi Bilgin döneminde  bir süre hizmet veren su parkında kısa süre içerisinde meydana gelen deformasyon eleştirilere neden oldu. O dönem 30 milyon liraya mal olan yapının içler acısı hali “Bu vebalin sorumlusu kim?” sorusunu akıllara getirdi.

08-08-2024 11:54
SİVAS

Hayrullah AĞKAŞ 

Sami Aydın’ın belediye başkanlığı döneminde 30 milyon lira bedelle Sıcak Çermik bölgesine kazandırılan Aquapark Sağlık Spor ve Eğlence Merkezi resmen çürümeye terk edildi.

Hilmi Bilgin’in belediye başkanlığı döneminde bir süre hizmet veren  aquaparkın son hali yürekleri sızlattı.

Yüzme havuzları, eğlence merkezi, hamam, sauna, fitness alanları, restoran ve kafeden oluşan aquaparkta incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun gördüğü manzara karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

2025 YILINDA HİZMETE AÇILACAK

Aquaparkın çok bakımsız bırakıldığını ifade eden Uzun, kompleks yapının çökme tehlikesiyle karşı karşıya kaldığını söyledi.

Motorların ve tesisatın yeniden bakıma alınması gerektiğini kaydeden Uzun, aquaparkta detaylı bir çalışma başlatacaklarını dile getirdi. Aquaparkı 2025 yılında vatandaşların hizmetine sunacaklarını belirten Uzun, işletmesini de Sivas Belediyesinin yapacağını dile getirdi.

 


Editor : Hayrullah Ağkaş
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER