Politika

Laçiner'den Uzun Başkan’a Açık Mektup: Sivas Halkı Hizmete Aç!

Yeniden Refah Partisi Sivas eski İl Başkanı Cemil Laçiner, Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun’a açık mektup yazdı. Laçiner, “Yeterli zaman geçti. Vekâlet başkan değilseniz belediye hizmetlerine dönüş yapınız. Sivas halkı hizmete aç” dedi.

Laçiner'den Uzun Başkan’a Açık Mektup: Sivas Halkı Hizmete Aç!
07-07-2024 14:13
SİVAS

Hayrullah AĞKAŞ

Yeniden Refah Partisi Sivas eski İl Başkanı Cemil Laçiner, Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun’a açık mektup yazdı.

Mektupta,  Sivas’ta yaşanan sorunların bazılarına dikkat çeken Laçiner, Uzun’a “Yeterli zaman geçti. Vekâlet başkan değilseniz belediye hizmetlerine dönüş yapınız” diye seslendi.

Laçiner, “Sivas'ın taze belediye başkanına açık mektup!” başlığıyla yayımladığı yazıda şu ifadelere yer verdi:

“Vekâlet başkan değilseniz belediye hizmetlerine dönüş yapınız; atama, diyet borcu vs. Sivas halkı hizmete aç. Şimdilik birkaç yapıcı önerim olsun. Yeterli zaman geçti. OSB’nin kaldırımları ot ve pislikten geçilmiyor. İlbeyli köylerinin kaldırımlarına dönmüş vaziyette. 0SB’de 10 bin kişi çalışıyor, 2 bin öğrenci var. Toplu taşım aracı 2 saatte bir geliyor, bazen de gelmiyor. Sayın başkanım öğretmenliğiniz de var. Veli, öğrenci, işçi, iş arayanın yasal hakkı olan ulaşım hizmetini görünüz. Belediyenin gücü yetmiyorsa; şahsen bana veya işletmeci bir kuruma verilmesi sağlansın. Karlı ve gerekli bir hizmet.”


Editor : Hayrullah Ağkaş
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Alim 4 ay önce
O tarafta okulu varya hepsi ondan seni uyanık seni
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER