Gündem

Logo Değişikliğine Tepkiler Sürüyor! Sivas’ı Hiçe Saydılar

Sivas Kent Konseyi’nin logosunun değiştirilmesine tepkiler sürüyor. İş insanı Halil İbrahim Budaklı, “Sivas Kongresi ve 108 Gün kitabının yazarı şimdi 108 Gün Anıtını da Sivas Kent Konseyi logosu yaparak Kent Konseyini ve Sivas’ı hiçe saymıştır.  Bu hiç şık olmadı. Sevdiğimiz de bir insan ama bu yakışmadı” dedi.

Logo Değişikliğine Tepkiler Sürüyor! Sivas’ı Hiçe Saydılar
08-07-2024 12:38
SİVAS

Bilal HASDEMİR 

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen genel kurulun ardından Sivas Kent Konseyi Başkanı seçilen Tarihçi-Yazar  Ahmet Necip Günaydın’ın ilk iş olarak logo değişikliğine gitmesine tepkiler devam ediyor.

İş insanı Halil İbrahim Budaklı logo değişikliğine ilişkin yaptığı açıklamada; “Sivas Kongresi ve 108 Gün kitabının yazarı şimdi 108 Gün Anıtını da Sivas Kent Konseyi logosu yaparak Kent Konseyini ve Sivas’ı hiçe saymıştır.  Bu hiç şık olmadı. Sevdiğimiz de bir insan ama bu yakışmadı.   Kent Konseyinin logosu değişecekse, bir fikir alın, bir yarışma yapın, sosyal medyada tartışın, ortak akılla bir logomuz olsun. Ama bizim Kent Konseyinin ilk meselesi ve işleri logo değil önce bunu öğrenin. Kimse kırılmasın ben bildiğim ve geçmişin hatıraları ile gördüğümü yazıyorum” dedi.

ESKİ LOGO:  

 

YENİ LOGO:


Editor : Bilal HASDEMİR
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER