Eğitim

Maarif Modeli 5. Sınıfta Uygulanıyor

İl Millî Eğitim Müdürü Necati Yener, Selçuk Ortaokulunu ziyaret etti. Öğretmenlerle bir araya gelen  Yener, ortaokullarda 5. sınıfta uygulanan Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Maarif Modeli  5. Sınıfta Uygulanıyor
27-10-2024 10:58
SİVAS

İl Millî Eğitim Müdürü Necati Yener, Selçuk Ortaokulunu ziyaret ederek öğretmenler ile bir araya geldi. Ortaokullarda 5. sınıfta uygulanan Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Yener, öğretim programlarının 2024-2025 eğitim öğretim yılında, okul öncesi, ilkokul 1, ortaokul 5, ortaöğretim hazırlık ve 9'uncu sınıf düzeyinde uygulandığını anımsattı.

Bireyden aileye, aileden topluma, toplumdan millete ve bütün insanlığa uzanan eğitim süreçlerinin niteliğinin artırılması için hazırlanan Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Öğretim Programlarının iyi anlaşılması, anlatılması ve uygulanması gerektiğini belirten Yener, "Tüm bu süreçleri ve eğitim alanındaki çalışmalarımızı sizler başarıya ulaştıracaksınız. Bu noktadaki hassasiyetiniz ve özverili çalışmalarınız için teşekkür ediyorum." dedi.

Okul güvenliği, okul kantinlerinde sunulan hizmet ve yiyecek içecek standartlarının artırılması ve okul estetiği konularına da değinen Yener, öğretmenlerin görüş, öneri ve taleplerini de dinledi.


Editor : Adem Sabit NALBANT
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER