Eğitim

Maarif Modeli Sivas’ta Etkin Şekilde Yürütülecek

MEB Personel Genel Müdürü Bülent Çiftçi, Mevlana Vali Zübeyir Kemelek Ortaokulunu ziyaret etti. Öğretmenlerle sohbet eden Çiftçi, Türkiye Yüzyılı Maarif Modelinin etkin bir şekilde yürütülmesi için gereken hassasiyetin isteyerek bu kapsamda yayımlanan genelge hükümlerine göre hareket edilmesinin önemine vurgu yaptı.

Maarif Modeli Sivas’ta Etkin Şekilde Yürütülecek
07-09-2024 09:31
SİVAS

Ömer ÜN

Millî Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdür Bülent Çiftçi, Mesleki Gelişim ve Eğitim Daire Başkanı Kadir Kaplan ve Millî Eğitim Müdürü Necati Yener ile birlikte Mevlana Vali Zübeyir Kemelek Ortaokulunu ziyaret etti.

Okul idarecileri ve öğretmenlerle bir araya gelen Çiftçi, 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılının hayırlı olmasını diledi.

Bir süre öğretmenlerle sohbet ederek görüş, öneri ve taleplerini dinleyen Çiftçi, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Sürecin etkin bir şekilde yürütülmesi için gereken hassasiyetin gösterilmesini isteyen Çiftçi, bu kapsamda yayımlanan genelge hükümlerine göre hareket edilmesinin önemine vurgu yaptı.

Millî Eğitim Müdürü Necati Yener de 2024-2025 eğitim-öğretim yılı hazırlıkları ve il genelinde yürütülen çalışmalar ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.


Editor : Adem Sabit NALBANT
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER