Politika

Mansur Yavaş Cumhurbaşkanı Adayı Olacak mı?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, kendisine yöneltilen "Cumhurbaşkanı adayı olur musun?" sorusuna cevap verdi.

Mansur Yavaş Cumhurbaşkanı Adayı Olacak mı?
14-08-2024 14:36
SİVAS

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Cumhurbaşkanlığı adaylığı ile ilgili gelen sorulara açıklık getirdi. Yavaş, "Cumhurbaşkanı adayı olur musun?" şeklindeki bir soruya yanıt verdi.

Yavaş, kendisine yöneltilen soruya "Türkiye'de henüz seçim gündemi olmadığı için konuşmak erken fakat günü geldiğinde partim ve milletim isterse bu vazifeden kaçınmayız" yanıtını verdi.

Yavaş, adaylık konusunda net bir açıklama yapmayarak mevcut seçim gündeminin henüz oluşmadığını belirtti.

119195.jpg

ÖNCELİK ANKARA HALKI

Canlı yayında açıklama yapan Yavaş, Türkiye'de şu anda seçim gündeminin bulunmadığını belirtti ve adaylık konusunun bu aşamada erken olduğunu vurguladı. Şu anda en önemli önceliğinin Ankara halkına hizmet etmek olduğunu ifade eden Yavaş, diğer konuların ise şimdilik gündeminde yer almadığını dile getirdi.

Yavaş, konuyla ilgili durumu ilerleyen zamanlarda yeniden değerlendireceklerini ifade etti. Ancak, zamanı geldiğinde partisinin ve milletinin kendisini aday olarak görmek istemesi durumunda bu sorumluluktan kaçınmayacaklarını ve aday olabileceklerini belirtti.

mansur-yavas-mal-beyanini-acikladilar-mi-aciklamadilar-mi-belli-degil-reua.jpg

'KAÇINMAYIZ, ADAY OLURUZ"

Mansur Yavaş, Cumhurbaşkanlığı adaylığıyla ilgili olarak şunları söyledi: "Türkiye'de henüz bir seçim gündemi bulunmuyor, bu nedenle adaylık konusu için erken. Şu anda en önemli önceliğim Ankara halkına hizmet etmek. Bunun dışında bir gündemim yok. Ancak zamanı geldiğinde partim ve milletim beni aday olarak görmek isterse, bu görevden kaçınmayız ve aday oluruz." 


Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER