Eğitim

MEB Genel Müdürü Sivas’ta Konuştu: Donanımlı Bir Nesil İnşa Edeceğiz

MEB Personel Genel Müdürü Bülent Çiftci, Selçuk Anadolu Lisesini ziyaret etti. Okulda görev yapan öğretmenler ile bir araya gelen Çiftci, “Akademik başarılarımızı artırırken milli ve manevi değerlerine bağlı, bilgili, donanımlı bir nesil inşa edeceğiz. Bu noktada velilerimizle kuracağınız yakın diyalog ve okul-aile işbirliğinin sağlanmasını da çok önemsiyoruz” dedi.

MEB Genel Müdürü Sivas’ta Konuştu: Donanımlı Bir Nesil İnşa Edeceğiz
08-09-2024 12:01
SİVAS

Burcu CELLAT 

Millî Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürü  Bülent Çiftci, Personel Genel Müdürlüğü Mesleki Gelişim ve Eğitim Daire Başkanı Kadir Kaplan ve Millî Eğitim Müdürü Necati Yener ile birlikte Selçuk Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti. Okul idarecileri ve öğretmenlerle bir araya gelen Çiftci, bir süre öğretmenlerle sohbet ederek görüş, öneri ve talepleri dinledi.

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında yürütülecek çalışmalar üzerine öğretmenler ile görüş alışverişinde bulunan Çiftci, "Millî Eğitim Bakanlığı olarak çok önemli çalışmalar yürütüyoruz ancak birinci önceliğimiz Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'nin sağlıklı bir şekilde hayata geçirilmesidir. Bu noktada tüm öğretmenlerimizin, idarecilerimizin hassasiyetle hareket etmesini istiyoruz. Hem ders kitaplarımız, hem de EBA platformumuz üzerinden öğrenci ve öğretmenlerimizin istifadesine sunulan dijital içeriklerin etkin bir şekilde kullanılmasını istiyoruz" şeklinde konuştu.

Okul aile işbirliğinin de önemine vurgulayan Çiftci, "Çocuklarımızın ve ülkemizin geleceği için büyük önem verdiğimiz tüm bu çalışmalarımızı sizlerin gayret ve desteği ile başarıya ulaştıracağız. Akademik başarılarımızı artırırken milli ve manevi değerlerine bağlı, bilgili, donanımlı bir nesil inşa edeceğiz. Bu noktada velilerimizle kuracağınız yakın diyalog ve okul-aile işbirliğinin sağlanmasını da çok önemsiyoruz" dedi.


Editor : Burcu CELLAT
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER