Politika

MHP Sivas Heyetinden Murat Kurum'a Ziyaret!

Sivas’ta Milliyetçi Hareket Partili (MHP) belediye başkanları Milletvekili Ahmet Özyürek ile birlikte  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etti.

MHP Sivas Heyetinden Murat Kurum'a Ziyaret!
25-10-2024 11:03
SİVAS

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek beraberindeki heyet ile birlikte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etti.

Sivas’ın MHP’li ilçe ve belde belediye başkanlarının da bulunduğu ziyarette Sivas’a yapılan yatırımlardan dolayı Bakan Kurum’a teşekkür edildi.

Ziyaretin ardından Gürün Belediyesinden yapılan açıklamada; “Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya giden Belediye Başkanımız Nami Çiftçi, Milliyetçi Hareket Partisi Sivas Milletvekili Sayın Ahmet Özyürek Başkanlığındaki heyetle birlikte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Sayın Murat Kurum’u ziyaret etti. Bakan Kurum’a Gürün’e yapılan hizmetler ve çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Çiftçi, gösterilen ilgi, alaka ve ilçemize yapılan hizmetlere verdiği desteklerinden ötürü Bakan Kurum’a teşekkür etti” denildi.


Editor : Elif Elmalı
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER