Eğitim

Minik Eller Sanatla Buluştu

HEDEF Projesi kapsamında yürütülen "Minik Renkler Sanatla Buluşuyor Projesi" kapsamında yıl boyunca eğitim alan öğrencilerin özenle hazırladıkları eserler sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Minik Eller Sanatla Buluştu
11-06-2024 12:33
SİVAS

Sevda ÇİFTÇİ

Sivas Valiliği himayesinde Millî Eğitim Müdürlüğünce hayata geçirilen HEDEF Projesi'nin bileşeni olarak yürütülen "Minik Renkler Sanatla Buluşuyor Projesi" kapsamında yıl boyunca eğitim alan öğrencilerin özenle hazırladıkları eserler sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

 

İvapark AVM Sergi Alanında oluşturulan "Minik Renkler Sanatla Buluşuyor Resim Sergisi"nin açılışına Vali Yardımcısı İlhami Doğan, Millî Eğitim Müdürü Necati Yener, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

 Serginin açılış kurdelesini öğrencilerle birlikte kesen Doğan ve Yener, daha sonra sergiyi gezerek öğrencilerin çalışmalarını yakından inceledi. Sergide 2023-2024 eğitim öğretim yılı başında "Hedef Sanat Projesi"ne başvuran ve yetenek tarama sınavında başarılı olarak yıl boyunca gerçekleştirilen eğitimlere devam eden 62 öğrencinin akrilik tekniği kullanarak yaptığı 65 eseri yer aldı. 

Vali Yardımcısı İlhami Doğan ve Milli Eğitim Müdürü Necati Yener, "Minik Renkler Sanatla Buluşuyor Projesi"nin yürütülmesinde görev alan öğretmenlere ve projeye katılım sağlayarak sanatsal çalışmalar yapan öğrencilere emeklerinden ötürü teşekkür etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER