Spor

?Minikler Judo İl Birinciliği? tamamlandı

?Minikler Judo İl Birinciliği? tamamlandı

?Minikler Judo İl Birinciliği? tamamlandı
11-07-2018 07:00


OĞUZHAN SARZEP

Sivas Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü ve Sivas Judo İl Temsilciliği organizesinde yapılan ?Judo Minikler İl Birinciliği Müsabakaları? tamamlandı.

Sivas Gençlikspor´a ait Uzak Doğu Sporları spor salonunda yapılan il birinciliği maçlarına çok sayıda sporcu katıldı.

Birbirinden çekişmeli geçen müsabakalarda sporcular derece elde edebilmek için kıyasıya rekabet ettiler.

DERECEYE GİRENLERE

MADALYA VERİLDİ

Heyecan dolu müsabakalar sonucunda dereceye girenlere madalya takdim edildi. İlk üç dereceyi elde edenlere madalyalarını Judo İl Temsilcisi Bekir Güzelimdağ, antrenörler, hakemler ve veliler verirken, bol bol fotoğraf çektirdiler.

İZMİR´DE ŞAMPİYONAYA

KATILACAKLAR

Sorunsuz geçen müsabakalarda ilk üç dereceyi elde eden sporcular 13-15 Temmuz´da İzmir´de yapılacak olan ?Minikler Türkiye Şampiyonasına? katılmaya hak kazandılar.

İL TEMSİLCİSİ GÜZELİMDAĞ:

?ÇOK GÜZEL MAÇLAR YAPILDI?

Judo İl Temsilcisi Bekir Güzelimdağ ise müsabakalar sonunda yaptığı açıklamasında dereceye giren sporcuları kutlayarak; ?İlimizde Judo Minikler İl Birinciliği Müsabakalarını sorunsuz bir şekilde tamamladık. Çok güzel maçlar yapıldı. Sporcularımızın gayreti bizleri gururlandırdı. İnşallah Sivas Judosunu daha iyi yerlere çıkartacağız. Müsabakalarda dereceye giren sporcuları tebrik ediyorum. Ayrıca müsabakalarda ilk üç dereceyi elde eden sporcular 13-15 Temmuz´da İzmir´de yapılacak olan ?Minikler Türkiye Şampiyonasına? katılmaya da hak kazandılar. Bu sporculara da başarılar diliyorum? dedi.

 

 


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER