Gündem

"MOBiL PTT" HiZMETE BAŞLADI

"MOBiL PTT" HiZMETE BAŞLADI

12-05-2017 06:00


HAYRULLAH AĞKAŞ

Ziyarete PTT Başmüdürü Kavak´ın yanı sıra İşletme Müdürü Necati Koç ile Destek Hizmetleri Müdürü Turan Şener de eşlik etti.
Sivas il genelinde 322 personelle hizmet verdiklerini belirten Kavak, ayrıca çağrı merkezinde de 150´nin üzerinde personelin görev yaptığını aktardı. Sivas halkına daha iyi hizmet verebilmek için gayret gösterdiklerini belirten Kavak, "PTT olarak il genelinde 13 tane merkez şubemiz ayrıca tüm ilçe yerleşkelerinde de şubelerimiz var. PTT olarak kargo taşımacılığında her geçen yıl daha ileriye gidiyoruz. Her geçen sürede özellikle kargo alanında işlemlerimiz daha da artış gösteriyor" dedi.
PTT olarak hizmeti vatandaşın ayağına götürdüklerini ifade eden PTT Başmüdürü Hükümdar Kavak, "Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda şubemizin olmadığı bölgelere haftanın belirli günlerinde Mobil PTT aracımızı gönderiyoruz. Örneğin Sivas Şehirlerarası Terminalde bizim şubemiz bulunmuyor. Biz buradaki esnafımızla görüştük. Haftanın belirli günlerinde PTT Mobil aracımızı buraya götüreceğiz. Vatandaşlarımız da PTT ile ilgili her türlü işlemini bu aracımızı kullanarak yapabilecek" ifadelerini kullandı.
İlimiz genelinde günlük yaklaşık olarak 30 bin evrak ve kargo ulaşımını temin ettiklerini kaydeden Kavak, "Sahada 150´ye yakın personelimiz var. Bu personelimiz her sabah saat 09.30´dan itibaren ilimiz genelinde dağıtıma başlıyorlar günlük ortalama 30 bin gönderi alıyoruz. Sahadaki personelimiz bu gönderileri akşam saat 16.00´a kadar dağıtımını gerçekleştiriyor. Hizmetlerimiz kapsamında özellikle kargo işlemlerinde her geçen yıl ciddi oranda artış yaşanıyor. Yurt genelindeki vatandaşlarımız kargo hizmetlerinde PTT´ye güveniyor" şeklinde konuştu.
PTT Merkez Şubedeki yoğunluktan ötürü zaman zaman vatandaşların şikâyetçi olması ile ilgili konuşan Hükümdar Kavak, "PTT Merkez Şubemizde biz mesai saatlerini uzattık. 13 tane gişe personelimiz sabah saat 08.30´dan akşam 18.30´a kadar Sivas halkına hizmet veriyor. Ancak Sivas halkı PTT ile ilgili işlemlerini saat 11.00 ile 15.00 arasında gerçekleştiriyor. Yani bu saatlerin dışındaki zamanlarda Merkez Şubede çok az sayıda vatandaşımız işlem yapıyor. Çok sayıda insanın aynı saatlerde işlem yaptırmak istemesi de merkez şube de bir yoğunluğun yaşamasına neden oluyor" dedi. Kavak, Sivas halkına daha iyi hizmet verebilmek için çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Orhan Üngör ise Kavak ve PTT çalışanlarına çalışmalarında başarılar diledi.


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER