Gündem

Motor Ustaları Başkan Demirgil'e Sorunlarını Anlattı

Tesviyeciler Madeni ve Oto Sanatkarları Esnaf Odası, motor tamirciliği alanında faaliyet gösteren esnaflara yönelik toplantı düzenlendi. Esnaflar mesleki sorun ve sıkıntılarını dile getirdiği toplantıda çözüm konusunda destek istedi.

Motor Ustaları Başkan Demirgil'e Sorunlarını Anlattı
28-10-2024 11:22
SİVAS

Tesviyeciler Madeni ve Oto Sanatkarları Esnaf Odası tarafından her ay farklı meslek gruplarının katıldığı sektörel toplantı düzenlendi. Oda başkanı ve aynı zamanda Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hakan Demirgil başkanlığında bir araya gelen motor ustaları, istişare yaparak sorun ve sıkıntılarını anlattı.

Sabah kahvaltı programında oda üyelerinden oto motor tamirciliği alanında faaliyet gösteren esnaflarla bir araya geldiklerini ifade eden Demirgil, her ay farklı meslek grubundan oda üyesi esnaflarla bir araya gelmeye devam edeceklerini söyledi. Bu toplantıların esnafların sorunlarının çözümünde önemli olduğunu vurgulayan SESOB Başkanı Hakan Demirgil, her zaman istişareye önem verdiklerini dile getirerek, “Tesviyeciler Madeni ve Oto Sanatkarları başkanlığına seçildiğim günden itibaren esnaflarımızla bir araya gelerek sorunlarımızı tartışıyor ve çözümü için gayret gösteriyoruz. Oda olarak mesleki toplantıların çok önemli olduğunu ifade etmek istiyorum. Bundan sonra her ay farklı  meslek grubu ile bir araya gelerek sorunlarımızı tartışacağız” dedi.

SESOB Başkanı Demirgil, esnafların 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutladıktan sonra TUSAŞ’a yapılan terör saldırısına da bir kez daha tepki gösterdi.  

Toplantının sonunda motor ustaları karşılaştıkları sorun ve sıkıntılar hakkında bilgi vererek çözümü için SESOB Başkanı Hakan Demirgil’den destek istedi.


Editor : Bilal HASDEMİR
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER