Yaşam

Musa Eroğlu, Ali Kızıltuğ'u Anmak için Sivas'a Geliyor

Sivas’ın yetiştirdiği önemli sanatçılardan birisi olan Ali Kızıltuğ, vefatının 6. yılında Musa Eroğlu'nun vereceği konserle Sivas'ta anılacak.

Musa Eroğlu, Ali Kızıltuğ'u Anmak için  Sivas'a Geliyor
05-12-2023 10:19
SİVAS

Sevda ÇİFTÇİ 

Halk ozanı Ali Kızıltuğ, vefatının 6. yıl dönümünde Sivas Belediyesi tarafından düzenlenecek program ile anılacak.

Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezinde 9 Aralık Cumartesi günü düzenlenecek programda Musa Eroğlu sahne alacak. Eroğlu, saat 19.00’da başlayacak programda Kızıltuğ’un eserlerini seslendirecek.

Belediyeden yapılan açıklamada,  “Şehrimizin yetiştirdiği ünlü halk ozanı Ali Kızıltuğ'un 6. ölüm yıl dönümünde anma gecesi düzenliyoruz. Sesi ve yorumuyla türkülerimize ayrı bir güzellik katan sanatçımız Musa Eroğlu'nun sahne alacağı konserimize tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz” denildi.

Sivas İrade- Sivas Gündem- Sivas Haberleri- Sivas son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Sivaslı58 7 ay önce
O kadar filistinli müslüman kardeşlerimiz öldürülürken ,kadim şehrin kadim halkı na soykırım uygulanırken ,türkü şarkı da ne demek , bunlar için harcanan her para belediye başkanının yetkisinde çıktığı na göre, ne verdiğim oy u nede harcanan para yı helal etmiyorum ,receb tayyib erdoğan gece gündüz Filistini kurtaracak çareler ararken bu belediyenin yaptığı yenilir içilir gibi değil , filistin için bir şey yapamıyorsan şenlil te yapma bar i ,saz caz şenlikten başka birşey değil , eyyy belediye başkanı seni Allah için uyarıyorum bu gibi hatalar dan hâlâ dönme vaktin gelmedimi ????
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER