Eğitim

 “Üniversiteler bilimin ışığını yakmalı”

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’nde 50. Yıl Bilim Ödüllüleri Töreni düzenlendi. Programda konuşan Rektör Prof. Dr. Alim Yıldız, “Üniversiteler her zaman bilimin ışığını yakmalı ve bu doğrultuda ilerlemelidir” dedi.

 “Üniversiteler bilimin ışığını yakmalı”
06-07-2024 10:45
SİVAS

Ömer ÜN

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Rektörlüğü ve Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi (CÜBAP) tarafından 50. Yıl Bilim Ödüllüleri Töreni düzenlendi.

100. Yıl Kültür Merkezi Kadı Burhaneddin Salonunda düzenlenen törene; Rektör Prof. Dr. Alim Yıldız, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ünal Kılıç, Prof. Dr. Ahmet Alim ve Prof. Dr. Hakan Yekbaş, Genel Sekreter Doç. Dr. Enis Baha Biçer, dekanlar, müdürler, akademik ve idari personel katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan program CÜBAP tanıtım filminin izlenmesiyle devam etti.

Törenin açılış konuşmasını yapan Rektör Prof. Dr. Alim Yıldız, “Üniversiteler her zaman bilimin ışığını yakmalı ve bu doğrultuda ilerlemelidir. Göreve geldiğimizden bu yana bilimsel çalışmalara her zaman destek verdik. Bugün burada bulunan siz akademisyenlerimizi kutluyor, başarıları çalışmalarınızın devamını diliyorum.” dedi.

Yıldız’ın konuşmasının ardından başarı gösteren akademisyenlere ödülleri ve belgeleri takdim edildi. Program toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.


Editor : Adem Sabit NALBANT
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER