Gündem

Ali Yerlikaya: “Büyük ve Güçlü Türkiye’yi Sivaslılarla İnşa Edeceğiz”

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Ülkemizin kalkınmasında Sivaslı hemşehrilerimin büyük emeği, alın teri var. ‘Büyük ve güçlü Türkiye’yi, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, Sivaslı kardeşlerimizle birlikte inşa edeceğiz” dedi.

Ali Yerlikaya: “Büyük ve Güçlü Türkiye’yi Sivaslılarla İnşa Edeceğiz”
29-09-2024 11:24
SİVAS

Adem Sabit NALBANT

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, çeşitli programlara katılmak ve ziyaretlerde bulunmak üzere dün Sivas’a geldi.

“Türkiye'nin Huzuru” adlı güvenlik toplantısına katılan Bakan Yerlikaya, valilik ve belediye ziyaretinden ardından esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

Yerlikaya, İstanbul'da Yunus Emre Geçti (19) tarafından şehit edilen polis memuru Şeyda Yılmaz'ın (27) annesi Nurgül ile babası Mehmet Yağlı çiftine de taziye ziyaretinde bulundu. Yerlikaya, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada; terör, organize suç örgütleri ve uyuşturucu tacirleriyle mücadelede kararlılık mesajı verdi.

Yerlikaya, Sivas temaslarının ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Sivas’ta kıymetli vatandaşlarımızla, esnaflarımızla, sevgili gençlerimiz ve çocuklarımızla bir araya geldik. Sivas, binlerce yıllık geçmişiyle, farklı medeniyetlere ev sahipliği yapan tarihi şehirlerimizdendir. Bu şehir, yüreği vatan aşkıyla çarpan, şehitler yurdu, kahramanlar diyarıdır.   Necip milletimizin, Milli Mücadele’nin en ateşten günlerinde, esaret zincirlerini kırmak için ne denli kararlı olduğunu tüm dünyaya ilan eden şehirdir.   Sivas; ‘Ya istiklal ya ölüm’ haykırışının ete kemiğe büründüğü; direnişin, dirilişin şehridir. Cumhuriyet kentidir.   Ülkemizin kalkınmasında Sivaslı hemşehrilerimin büyük emeği, alın teri var. ‘Büyük ve Güçlü Türkiye’yi, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, Sivaslı kardeşlerimizle birlikte inşa edeceğiz” dedi.


Editor : Adem Sabit NALBANT
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER