Gündem

Nebi Kaya´dan tesislere ziyaret

Nebi Kaya´dan tesislere ziyaret

Nebi Kaya´dan tesislere ziyaret
12-04-2018 07:00


M. MUSTAFA IŞIK

Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya, asfalt plent tesisleri ve kilitli parke taşı üretim tesislerinde incelemelerde bulundu.

İncelemeler sırasında Genel Sekreter Kaya´ya, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü İsmail Güner ile ilgili teknik personellerde eşlik etti.

İlk olarak asfalt plent tesislerini gezen ve İdare çalışanlarıyla bir araya gelen Kaya, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü İsmail Güner´den yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İdarenin hizmet götürdüğü yol ağıyla Türkiye´de birinci sırada olduğunu ve büyük bir coğrafyaya hizmet verildiğini ifade eden Genel Sekreter, 2018 yılı iş sezonu boyunca yatırım programı dâhilinde yolların kalitesinin artırılacağını söyleyerek, yaz sezonu öncesinde çalışanlara kolaylıklar diledi.

Daha sonra Sivas-Ankara karayolu üzerinde bulunan kilitli parke taşı üretim tesislerine geçen Genel Sekreter Kaya, kilitli parke taşı üretim çalışmalarını yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

Kırsal alt yapının kalkınmasında kilitli parke taşının önemli bir yeri olduğunu vurgulayan Kaya, 2017 yılında köy içi kilitli parke taşı çalışmalarında rekor kırıldığını vurgulayarak, 2018 yılında da çalışmaların tüm hızıyla süreceğini ifade etti.


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER