Eğitim

Necati Yener Öğretmenleri Uyardı: Mevzuat Hükümlerine Riayet Edilmeli

Millî Eğitim Müdürü Necati Yener, Şehit Erdal Çetin İlkokulunu ziyaret etti. Sınıf ziyaretinde bulunduktan sonra öğretmenlerle bir araya gelen Yener Maarif Modeli ile ilgili tüm çalışmaların ilgili mevzuat hükümlerine riayet edilerek titizlikle yürütülmesi gerektiğini söyledi.

Necati Yener Öğretmenleri Uyardı: Mevzuat Hükümlerine Riayet Edilmeli
22-10-2024 09:39
SİVAS

Millî Eğitim Müdürü Necati Yener, Şehit Erdal Çetin İlkokulunu ziyaret etti.

Okulun durumu hakkında okul idarecilerinden bilgi alan Yener, daha sonra Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli öğretim programlarının uygulandığı 1. sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti.

Yener sınıf ziyaretlerinin ardından okulda görev yapan öğretmenlerle bir araya gelerek, öğrencilerin zihinsel, sosyal, duygusal, fiziksel ve ahlâkî bakımdan çok yönlü gelişimini desteklemek amacıyla Millî Eğitim Bakanlığınca geliştirilen Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli üzerine görüş alışverişinde bulundu.

Maarif Modeli'nin bu yıl okul öncesi, 1, 5, hazırlık ve 9. sınıflarda uygulandığını vurgulayan Yener, bu kapsamda Millî Eğitim Bakanlığınca yayımlanan genelge, yönetmelik ve yönergeleri hatırlattı.

Maarif Modeli ile ilgili tüm çalışmaların ilgili mevzuat hükümlerine riayet edilerek titizlikle yürütülmesi gerektiğini belirten Yener, öğretmenlerin, görüş, öneri ve taleplerini de dinledi.


Editor : Bilal HASDEMİR
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER