Gündem

Plakada Boya Kokusuna Son!

Şoförler ve Otomobilciler Odası, plaka yapımında teknolojik makineler kullanıyor. Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından alınan yeni sistem ile boya kokusuna son verilirken, plakalar bir dakikaya hazırlanıyor.

Plakada Boya Kokusuna Son!
06-09-2024 11:49
SİVAS

Sevda ÇİFTÇİ

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hakan Demirgil, Şoförler ve Otomobilciler Odası bünyesinde şoför esnafına ve vatandaşların hizmetine sunulan plaka yapım merkezini ziyaret ederek Oda Başkanı Şaban Yalman’dan yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından sunulan plaka hizmetinin ve yapılan yatırımın esnafa ve vatandaşa hayırlı olmasını temenni eden SESOB Başkanı Hakan Demirgil esnafların ve vatandaşlara hizmetin en iyisini sunmaya gayret gösterdiklerini dile getirdi.

Demirgil, “Plaka yapım merkezi yenilenmiştir. Araçlarına plaka alacak vatandaşlarımız müracaat ettikten sonra anında plakalarını alabileceklerdir. Odamız tarafından satın alınarak vatandaşın hizmetine sunulan yatırım çok anlamlı ve önemlidir. Hem çalışan personelimiz hem de plaka alacak vatandaşlarımız boya kokusundan rahatsız olmayacaktır” dedi.

 

 

                                                                                             

 

                                                                                             


Editor : Sevda ÇİFTÇİ
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER