
Kadınların ekonomik ve sosyal hayatına katkı sağlamayı hedefleyen “Kanatlanan Kadınlar” projesinin tanıtım programı gerçekleştirildi.
Programa; Şehirli Kadınlar Derneği Başkanı Ayşegül Coşkun, Elvinder Derneği Başkanı Yeşim Gürsoy, protokol, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. İftar yemeği ile başlayan etkinlik, tanıtım toplantısı ile devam etti.
Elvinder Derneği tarafından geliştirilen ve Şehirli Kadınlar Derneği ile iş birliği içinde yürütülecek projenin tanıtım toplantısında konuşan Şehirli Kadınlar Derneği Başkanı Ayşegül Coşkun, bu projenin şehrimizde kadınların güçlenmesine katkı sağlayacağını vurguladı.
Elvinder Derneği Başkanı Yeşim Gürsoy ise projenin detaylarını paylaşarak kadınlara yönelik fırsatları anlattı.
Kadınların ekonomik bağımsızlığını destekleyen “Kanatlanan Kadınlar” Projesinin Mayıs ayında start alacağı öğrenildi.
Editor : Ömer ÜN