Politika

Reha Kars'tan Gündeme Dair Çarpıcı Açıklamalar

MHP Sivas Belediye Başkan Adayı Reha Kars, katıldığı programda gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Reha Kars'tan Gündeme Dair Çarpıcı Açıklamalar
30-03-2024 15:01
SİVAS

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sivas Belediye Başkan Adayı Reha Kars, katıldığı bir canlı yayın programında gündeme dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

MHP Sivas Belediye Başkan Adayı Makine Yüksek Mühendisi Reha Kars, birilerinin artık her tuşa basar olduğunu ifade ederek promosyonların yanında gönderilen nakit paraları işaret etti.

Kars, "Promosyonların üzerine şu anda zarfların içinde nakit paralar bile dağıtılmaya başladı. Bunu da zekat ve filtre anlamında yaptıklarını söylüyorlar ama kusura bakmasınlar bekleseydiniz iki gün sonra seçimler geçseydi zekat ve filtrenizi seçimden sonra dağıtsaydınız. Bu Allah katında daha doğru olurdu. İnsanların beklentisini satın almaya çalışmak gibi olmazdı" dedi.

“Mecbur Kalmadıkça Kaldırım Yapmayacağım”

Bugüne kadar belediyeye seçildiği takdirde neler yapacağını anlatan Reha Kars, ezber bozarak belediyeye geldiği takdirde neler yapmayacağından bahsetti.

Bu konu hakkında da açıklamalarda bulunan Kars, “Bu durumu iki maddede söylüyorum. Birincisi kafama göre hiçbir şey yapmayacağım. Yani yaptım oldu mantığı ile hareket etmeyeceğim. İkincisi ise zorunlu olmadıkça kaldırım yapmayacağım. Alışılagelmişin dışına çıkacağız. 4 Eylül 1919 ruhunda ülkenin kurtulmasına vesile olan milli ruhu yaratmış olan Sivaslılar olarak tekrardan milli bir ruhu canlandırmak istiyorum. Her alanda hamle üstüne hamle yapan bir Sivas istiyorum. Anadolu’da olmak bu kaderi yaşamak zorunda olduğumuz anlamına gelmiyor” şeklinde ifadelere yer verdi. /Haber Merkezi/ 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER