Eğitim

Rektör Konuştu: Mutluluk Duyuyorum

Sivas Cumhuriyet Üniversitesinde düzenlenen İlahiyat ve Beşeri Bilimler Lisansüstü Öğrenci Sempozyumu başladı. Sempozyumun açılış töreninde konuşan Rektör Prof. Dr. Ahmet Şengönül, “Katıldığımız ilk sempozyum olması sebebiyle çok mutluluk duyuyorum” dedi.

Rektör Konuştu: Mutluluk  Duyuyorum
10-10-2024 12:39
SİVAS

Burcu CELLAT 

Sivas Cumhuriyet Üniversitesinde bu yıl ikincisi düzenlenen İlahiyat ve Beşeri Bilimler Lisansüstü Öğrenci Sempozyumu başladı.

Açılış programına Rektör Prof. Dr. Ahmet Şengönül, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Ömer Aslan, Sivas İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Şarkışla, İl Müftüsü Celalettin Altunkaya, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Rektör Prof. Dr. Şengönül yapmış olduğu açış konuşmasında, “Katıldığımız ilk sempozyum olması sebebiyle çok mutluluk duyuyorum. Dini İlimler Uygulama ve Araştırma Merkezi (DİMER) ve Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi tarafından düzenlenen sempozyum sosyal bilimleri dini ilimler ışığında inceliyor. Dini bilimlerin tekraren sosyal bilimlerin önemli parçalarından birisi olduğunu vurgulamamız gerekiyor. Sempozyumun çıktılarıyla bilim dünyasına katkı vereceğine inanıyorum ve hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

İlahiyat Fakültesinden ve farklı üniversitelerden 50 öğrencinin tebliğ sunacağı sempozyumda 50 danışman hoca da temsil edilecek.


Editor : Burcu CELLAT
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER