Spor

Rey Manaj’ı İsteyen İsteyene

EMS Yapı Sivasspor’da attığı 22 golle adından söz ettiren yıldız futbolcu Rey Manaj’a resmen teklif yağıyor. Trabzonspor, İtalya, İspanya, Arabistan’dan Manaj’a teklifler gelirken, Sivasspor yönetimi de teklifleri en ince detayına kadar değerlendiriyor.

Rey Manaj’ı İsteyen İsteyene
27-06-2024 10:48
SİVAS

AYŞE KUŞKAYA

Yıldız futbolu Rey Manaj, EMS Yapı Sivasspor formasıyla bir sezonda en çok gol atan oyuncu olarak tarihe geçerken, kariyerinde buna benzer bir başarıyı hiç yakalayamamıştı.

Bu sezon Sivasspor formasıyla attığı 22 gol, futbol camiasının dikkatini çekerken, Manaj’a transfer teklifleri gelmeye devam ediyor.

TRABZONSPOR’DA İSTEDİ

Adı transferde birçok takımla geçen Manaj’a en ciddi talibin İtalyan devi Lazio olduğu öğrenildi. Türkiye’den de Trabzonspor’dan teklif alan oyuncuya İtalya, İspanya, Arabistan’dan da teklifler geldi. Sivasspor Yönetimi ise tekliflere dair değerlendirmeler yaparken, teklifleri en ince detayına kadar değerlendiriyor. Sivaspsor yönetim kulübe en faydalı seçeneği bulmak için görüşmelerini sürdürüyor.

TRANSFER POLİTİKASI MANAJ’A GÖRE ŞEKİLLENECEK

Sivasspor Kulübü, Arnavut forvet Rey Manaj'ın takımda kalıp kalmamasına göre transfer politikasını şekillendirecek. Manaj’ın önümüzdeki günlerde transfer edilmesi durumunda kırmızı-beyazlılar gelen para ile hemen transferlere imzayı attıracak.

LİGİN EN GOLCÜLERİNDEN!

36 maçta 22 gol atarak Sivasspor formasıyla bir sezonda en çok gol atan oyuncu olan Manaj birkaç kez de kaptanlık yaptı. Bu gollerin 18’i Süper Lig’de atıldı ve bu performans, onu Mauro Icardi (25) ve Edin Dzeko’nun (18) ardından ligin en golcü üçüncü oyuncusu yaptı.

“İNŞALLAH AVRUPA’YA GİDER”

Sivassporu taraftarlar ise, Rey Manaj’ın Avrupa takımlarına transfer olmasını istiyor. Taraftarlar, “Türkiye’de kimseye gitmez inşallah, Avrupa’ya gider inşallah. Trabzon’a gitme Manaj lütfen. Kim çok para veriyorsa o alır. Draguş ile Onachu’yu aldı Trabzonspor. İmkansız Trabzon’a gitmesi. Trabzonspor hariç kim alırsa alsın. Kendisi ne düşünüyor acaba, olur da satamazsak kalmaya gönlü razı mı?” şeklinde sosyal medya üzerinden yorum yaptılar.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER