Spor

Rey Manaj Sivas'a "Bozkurt" Yaparak Döndü

Geçtiğimiz sezon Sivasspor formasıyla etkileyici bir performans ortaya koyan Rey Manaj, Sivas’a geldi. Sivassporlu taraftarlar, Arnavut golcüyü havalimanında oldukça coşkulu bir şekilde karşıladı. Manaj, takımla beraber idmanlara katılmak için Erzurum’a gitti.

Rey Manaj Sivas'a "Bozkurt" Yaparak Döndü
22-07-2024 10:28
SİVAS

Hayrullah AĞKAŞ 

EMS Yapı Sivasspor’un adı transfer gündeminden düşmeyen golcüsü Rey Manaj, şehre döndü.

Bülent Uygun yönetimindeki Sivasspor'un yıldızı Rey Manaj, tatilinin sona ermesinin ardından geçtiğimiz gün Sivas'a geri döndü.

Sivas'a gelen Rey Manaj'ı taraftarlar Sivas Nuri Demirağ Havalimanında karşıladı. Kırmızı-beyazlı ekibin taraftarları, havaalanında tecrübeli forvete meşaleli bir karşılama düzenledi.

ÇOK SAYIDA TARAFTA KARŞILADI

Rey Manaj kendisini karşılamaya gelen taraftarları kırmadı ve hatıra fotoğrafı çektirdi. Çok sayıda Sivasspor taraftarının karşıladığı Rey Manaj, taraftarları alkışladı. Taraftarların yoğun ilgisini gören Manaj, Sivassporlulara teşekkür etti.

SİVASSPOR PAYLAŞIM YAPTI

Sivasspor Kulübü’de sosyal medya hesaplarından Rey Manaj ile ilgili bir paylaşım yaptı. Sivasspor'dan yapılan açıklamada, “Sivas'ın kralı hoş geldin” denildi. Rey Manaj’ın Sivas’a geliş videosunu paylaşan kulüp paylaşıma İngilizce olarak da “Welcome back king of Sivas” notunu ekledi. Paylaşım kısa sürede yüzlerce beğeni topladı.

ERZURUM’A GİTTİ

Golcü futbolcu Sivasspor’un 2. etap kampına katılmak üzere Erzurum’a gitti. Manaj, Erzurum kampına katılarak takımla beraber çalışmalarına başlayacak. Transferin gerçekleşmesi halinde Manaj kamptan ayrılacak.

TEKLİFLER DEVAM EDİYOR

EURO 2024 sonrası tatile çıkan başarılı oyuncuya gelen tekliflerden tatmin olmayan Yiğidolar, 10 milyon Euro’nun altındaki önerileri değerlendirmeyecek. Yurt içi ve yurt dışından tekliflerin olduğu öğrenilen Manaj transferi için görüşmeler devam ediyor. Yıldız ismin Kırmızı-Beyazlı kulüple 2 yıl daha kontratı bulunuyor.

Diğer yandan başarılı futbolcu, millî takımıyla EURO 2024’te de forma giymişti. 

 


Editor : Hayrullah Ağkaş
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER