Gündem

Sivas Belediyesi Hafta Sonu Otobüsleri Ücretsiz Yapacak mı?

14 Temmuz Pazar günü gerçekleştirilecek olan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) öncesinde, Sivas'ta sınava girecek memur adayları belediyeden önemli bir talepte bulundu. Adaylar, sınav günü şehir içi toplu taşıma araçlarının ücretsiz olmasını istiyor.

Sivas Belediyesi Hafta Sonu Otobüsleri Ücretsiz Yapacak mı?
10-07-2024 12:43
SİVAS

Erdem TAHILLOĞLU

İlimizde pazar günü gerçekleştirilecek olan KPSS sınavı öncesi adaylar belediyeden ulaşım talebinde bulundu. Sınav günü yoğunluk ve stres yaşayan adayların rahatça sınav merkezlerine ulaşabilmeleri için sınav günü otobüslerin ücretsiz hizmet vermesini isteyen vatandaşlar, ulaşım sorunlarını önemli ölçüde hafifleteceğini belirtti. Adaylar, bu talebin yerine getirilmesi durumunda sınav günü daha rahat bir ulaşım sağlayacaklarını ve sınava odaklanmalarının kolaylaşacağını ifade etti.

Konuyla ilgili konuşan aday, “Sınav günü stresli bir gün. Ücretsiz ulaşım, hem maddi açıdan hem de rahatlık açısından büyük bir destek olur. Belediyemizden bu konuda yardım bekliyoruz” dedi.

Belediyeden ise henüz resmi bir açıklama yapılmazken, Öğrenciler bu taleplerinin dikkate alınmasını ve sınav günü otobüslerin ücretsiz hizmet vermesini ümit ediyor.

 YKS’DE ÜCRETSİZ DEĞİLDİ

Öte yandan Sivas Belediyesi 8-9 Haziran’da gerçekleştirilen Yükseköğretim Kurumları Sınavında (YKS) otobüs öğrenciler için ücretsiz değildi.


Editor : Erdem TAHILLIOĞLU
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER