Gündem

Sivas Belediyesi'nin Blurladığı Fotoğraf Tartışma Yarattı

Sivas Belediyesi, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, daha önce blurlanmadan paylaşılan bir fotoğrafı bu kez yüzü blurlanmış şekilde kullandı. Bu durum tepkilere neden oldu.

Sivas Belediyesi'nin Blurladığı Fotoğraf Tartışma Yarattı
01-10-2024 16:38
SİVAS

Elif ELMALI

Sivas Belediyesi 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla  kurumun resmi sosyal medya hesaplarından kutlama mesajı yayımladı.

“Yaşlılara Hürmet, Ömrümüze Bereket” başlığıyla yayımlanan mesajda; Sivas Belediye Başkanı Adem Uzun ile yüzü blurlanmış yaşlı bir vatandaşın fotoğrafına yer verilerek “Bilgi ve hayat tecrübeleri ile yolumuza ışık tutan tüm büyüklerimize sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürler diliyoruz. 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü kutlu olsun” denildi.

Mesajda görseline yer verilen yaşlı vatandaşın yüzünün blurlanması tepki topladı.

5 AĞUSTOS’TAKİ PAYLAŞIMDA BLURLANMAMIŞTI

Aynı fotoğraf, blurlanmamış haliyle 5 Ağustos tarihinde Sivas Belediyesi sosyal medya hesaplarında paylaşılmıştı.

“Yaşlılarımız ayda bir tıraş edilecek” başlığıyla paylaşılan gönderide, “Sosyal belediyecilik anlayışıyla ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmayı sürdüren Belediyemiz, yaşlılar için evde ücretsiz tıraş hizmeti başlattı. Sosyal belediyecilik anlayışıyla ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmayı sürdüren Belediyemiz, yaşlılar için evde ücretsiz tıraş hizmeti başlattı” ifadelerine yer verilmişti.


Editor : Elif Elmalı
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER