Gündem

Sivas Belediyesi Su Faturalarına 36 Bin Lira Yansıttı!

Sivas Belediyesinin haber vermeden yaptığı o uygulama tepkilere neden oldu.

Sivas Belediyesi Su Faturalarına 36 Bin Lira Yansıttı!
28-08-2024 13:56
SİVAS

Haber Merkezi

Sivas’ta İstasyon Caddesi üzerinde bulunan bir binanın altyapısında yaşanan sorun üzerine belediye ekiplerine haber verildi.

Binada incelemelerde bulunan Sivas Belediyesine bağlı ekipler, arızanın binadan kaynaklandığını tespit etti. Yapılacak çalışmanın bedelinin 36 bin lira olduğu belirten belediye yetkilileri giderlerin karşılanması halinde çalışmanın yapılabileceğini ifade etti. Apartman sakinlerinin hepsinin onay vermesi üzerine belediye ekipleri bahsi geçen binanın altyapı sorunlarını gidererek sorunu çözdü ve 36 bin liralık meblağı da binada yaşayan vatandaşların su faturasına yansıttı.

Fakat iddiaya göre belediye ekipleri bahsi geçen binanın yanındaki binada da boru değişimi yaptı. Apartmanda oturanlara haber verilmeden yapılan çalışma dolayısıyla bu binada kalanların su faturalarına da 36 bin lira paylaştırıldı. Kendilerinden izin alınmadan yapılan altyapı çalışmasına tepki gösteren kat malikleri, belediye yönetimine serzenişte bulundu.

Kendilerinin onayı olmadan yapılan çalışma dolayısıyla mağdur olduklarını belirten apartman sakinleri “Seçimler öncesi Sayın Başkan ‘Ortak akıl ve istişare ile şehri yöneteceğiz’ demişti. Nerede ortak akıl, nerede istişare. Bizlere danışmadan boru değiştirmişler onun için de su faturalarımıza ekstra para yansıtmışlar. Böyle iş olur mu!” diyerek tepki gösterdi.


Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Adil 2 ay önce
Bunlar gayet normal Halk olarak LİYAKATA önem vermeyip sadece parti tuttuğumuz için işte sonuç bu Bir kasap ne kadar dokturluk yaparsa bir gazateci bir tamirci bir avukat veya bir öğretmen bu kadarlık belediye başkanlığı yapacak hepsi bu çünkü işi değil çünkü bu konuda eğitimi yok önce biz insan seçmeyi işi ehline vermeyi öğrenmeliyiz yoksa sonuç bu yapacagı iş bu kadar olur.EKMEĞİ EKMEKÇİYE TESLİM ETMEK LAZIM
Yavuz Yiğido..
Yavuz Yiğido.. 2 ay önce
Kıyamet alametleri bunlar olanlar, halimiz ahvâlimiz pirim.! Müslümanız diyoruz. Ama helal haram gözetmeksizin, haram yiyoruz öyle tatlı geliyor ki, çünkü içinde ateş var harâmın. Rabbîm îmân selameti versin İnşâAllâh. Geliyor gelmekte olan, halimiz hâl degil şu ülkenin, dünyanın.! Rabbîm imanımızı korusun ayaklarımızı sağlam etsin Sırâtı müstakîmden ayırmasın.

Bismillahirrahmânirrahîm. Rahmân ve Rahîm olan ALLAH’ın adıyla.

Cenâb-ı Hak buyuruyor

"ALLÂH size, emanetleri ehline vermenizi ve insanlar arasında adaletle hükmetmenizi emrediyor."

- Nisa Sûresi, 58. Âyet Meâli.

Resûl-i Ekrem -sallâllâhu aleyhi ve sellem- Efendimiz de:

“–Emanet ehil olmayan kimseye verildiği zaman kıyâmeti bekle!” buyurdular. (Buhârî, İlim 2, Rikāk 35)[1]

Selam ve dua ile. Hayırlı Cuma'lar.
Levent İşler 2 ay önce
Hakkısınız ıtırazınızda ancak ılgulı bırım sayın baskanla ıstasare etmemıs bılgu. Vermemıssse yanı. Belki o ankı duruma göre bır uygulama yaptıysa baskanın New günahı var bur ınsan koskoca sehurde yapılan ısleru an be an tekbasuna takıp edemezkı
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER