Gündem

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Personel Alacak

Memur olmak isteyenleri ilgilendiren 47 personel alımı ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre kamuya 37.807 personel alımı yapacak. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi de bu kapsamda 125 öğretim üyesi alacak. Son başvuru yarın.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Personel Alacak
01-08-2024 16:27
SİVAS

BİLAL HASDEMİR

Resmi Gazete'de yayımlan personel alımı ilanına göre; Kamuya 37 bin 807 personel alımı yapılacağı açıklandı. Şartları ve kontenjanları açıklanan Üniversiteler arasında Sivas da var...

SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ 125 ÖĞRETİM ÜYESİ ALACAK

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğü; Eczacılık Fakültesi'ne 2 profesör; Edebiyat Fakültesi'ne 1 profesör, 4 doçent ve 2 dr. öğretim üyesi; Eğitim Fakültesi'ne 2 profesör, 13 doçent ve 4 dr. öğretim üyesi; Fen Fakültesi'ne 3 profesör, 1 doçent ve 1 dr. öğretim üyesi; Hafik K.Ö. MYO'ya 1 doçent; İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'ne 2 profesör, 3 doçent ve 3 dr. öğretim üyesi; İlahiyat Fakültesi'ne 2 profesör, 5 doçent ve 3 dr. öğretim üyesi; İletişim Fakültesi'ne 1 profesör, 3 doçent ve 1 dr. öğretim üyesi; Mimarlık Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi'ne 1 doçent; Mühendislik Fakültesi'ne 1 profesör, 6 doçent ve 2 dr. öğretim üyesi; Sağlık Bilimleri Fakültesi'ne 1 profesör, 2 doçent ve 3 dr. öğretim üyesi; Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'na 3 doçent; Sivas Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu'na 2 profesör ve 3 doçent; Spor Bilimleri Üniversitesi 4 dr. öğretim üyesi; Suşehri Sağlık Yüksekokulu'na 3 dr. öğretim üyesi; Teknoloji Fakültesi'ne 1 doçent; Tıp Fakültesi'ne 2 profesör, 4 doçent ve 16 dr. öğretim üyesi; Türk Müziği Devlet Konservatuvarı 1 doçent ve 2 dr. öğretim üyesi; Veteriner Fakültesi'ne 7 doçent ve 2 dr. öğretim üyesi; Zara Veysel Dursun Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu'na 1 dr. öğretim üyesi olmak üzere toplamda 125 öğretim üyesi alacak.

19 Temmuz 2024 tarihinde başlayan başvurular 2 Ağustos 2024 tarihinde sona erecek.

 


Editor : Bilal HASDEMİR
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Hayırdır Hayreddin 3 ay önce
Hayırdır bu nedir böyle giderayak? Sanırım alimane çetenin üniversitede kimseye bakacak yüzleri kalmayınca yeni yüzler alarak durumu kurtarmak derdinde midir? Valla onu bunu bilmem ama özellikle sakallı bedduacının insan içine çıkacak hali kalmadı.
Mehmet 3 ay önce
Giderayak bu rektör tarafından alınması hiçte etik değildir.Hele hele personel alıminda şaibeli ve tüm türkiye ye nam salmış bir alim yıldız varken alınması çok şaibeli olacaktır.Şimdiden bellidir kimin alınacağı.işi şansa bırakmaz alim yıldız kurt gibidir personel aliminda..yaptığı bugüne kadar en başarılı iş personel alımı ve arkadaş eşlerine varana kadar terfi ve müdür yapmak ilahiyatçı alim yıldızın.
Şerife
Şerife 3 ay önce
Bunlar neden görülmüyor neden müsade ediliyor etik ve ahlaki zedelenme noktasında toplumca seviye atlamış durumdayız elin japonundan ahlak dersi alacak konuma geldik
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER