Spor

Sivas Demirspor’un Genç Yetenekleri Göz Dolduruyor!

Sivas Amatör U-13 Ligi’nde mücadele eden Sivas Demirspor’da Furkan Kayra Dikçal ve Furkan Köse performanslarıyla alkış topluyor.

 Sivas Demirspor’un Genç Yetenekleri Göz Dolduruyor!
10-06-2024 10:44
SİVAS

Hayrullah AĞKAŞ 

Sivas Amatör U-13 Ligi’nde zirveye oynayan Sivas Demirspor bu sezon gösterdiği performansla alkış topluyor. Ligin ilk 5 haftalık periyodunda topladığı 13 puanla 2. sırada yer alan Demirspor’da sol açık mevkiinde oynayan Furkan Kayra Dikçal ile kaleci Furkan Köse performanslarıyla göz dolduruyor.

13 yaşındaki sol açık Furkan Kayra Dikçal, oynadığı 5 maçta attığı 9 golle gözlerin pasını silerken performansı da dikkat çekti. Takımın en skorer ismi olan minik Furkan geleceğin yıldız adayları arasında gösteriliyor. Demirspor’un hafta sonu ligin güçlü takımı Sivasspor ile oynadığı karşılaşmada başarılı bir performans gösteren minik Furkan yetenek avcılarının da radarına girdi.

FURKAN’DAN BAŞARILI KURTARIŞLAR

13 yaşındaki kaleci Furkan Köse de gösterdiği performansla alkış toplayan isimler arasında yer alıyor. 5 maçta yediği 4 golle Demirspor’un ligin zirvesine yerleşmesinde önemli rol oynayan minik Furkan, Demirspor’un hafta sonu ligin güçlü takımı Sivasspor ile oynadığı karşılaşmada yaptığı başarılı kurtarışlarla göz doldurdu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER