Gündem

Sivas KYK'da Kız Öğrencinin Mahsur Kaldığı Anlar

Dün gece Sivas'ta Kredi Yurtlar Kurumu'na bağlı 10 bin kişilik yurtta arızalanan bir asansörde öğrencinin mahsur kalmasına tepki gösteren öğrenciler yurtta yaşanan olayı protesto etmişti. Kız öğrencinin mahsur kalma anına dair görüntüler ortaya çıktı.

28-10-2023 09:31
SİVAS

Hayrullah AĞKAŞ

Sivas Sancaktar Kız öğrenci yurdunda asansörün arızalanmasının ardından öğrenciler sokağa çıkarak KYK'yı protesto etmişti. Kız öğrencinin mahsur kaldığı ana dair görüntüler ortaya çıktı.
OLAY
Dün gece Yenişehir Mahallesi Kardeşler Caddesi üzerindeki Binali Yıldırım Yurt Kampüsündeki kız öğrenci yurdunda asansör arızalanınca bir kız öğrenci asansörde mahsur kalmıştı. Mahsur kalan kız öğrenci asansörden kurtarılırken binlerce öğrenci yurdun bahçesinde toplanarak yaşanan olayı protesto etmişti.

https://youtube.com/shorts/X_BN5kAmiIs?si=vyvm5rJ_WX5f6ZqA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Kamil 8 ay önce
Her an açığa alınması gündemde olan Alim yıldıza yazılır bu fatura. Eş dost baldız akraba , Ünal ve Enis Baha dan acil kurtulması lazım bu üniversite nin
Ailm 8 ay önce
Yaşanan bu olay üzerine üniversite rektörü alimin derhal görevden alınması gerekiyor. Rektör üniversitenin sorunlarıyla ilgilenmek yerine eşe dosta kadro yada arkadaşlarlarının eşlerini müdür yapmakla meşgul malesesef
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER