Gündem

Sivas Numune Hastanesinde Yoğun Bakım Yatak Sayısı Artacak!

AK Parti Sivas Milletvekili Hakan Aksu, İl Sağlık Müdürü Onur Mahmutoğlu ile beraber Sağlık Yatırımları Genel Müdürü Rıza Uçar’ı ziyaret etti. Aksu, Genel Müdürle yapılan istişareler sonucunda Numune Hastanesinde yoğun bakım yatak sayısının artırılacağını söyledi.

Sivas Numune Hastanesinde Yoğun Bakım Yatak Sayısı Artacak!
03-05-2024 12:08
SİVAS

Ayşe KUŞKAYA 

Sivas’ta son yıllarda artan hasta sayısı ve acil servis yoğunluğuna çözüm AK Parti Sivas Milletvekili Hakan Aksu’dan geldi.

İl Sağlık Müdürü Onur Mahmutoğlu ile beraber Sağlık Yatırımları Genel Müdürü Rıza Uçar’ı ziyaret eden Hakan Aksu, yapılan istişareler neticesinde Numune Hastanesinde yoğun bakım yatak sayısının en kısa sürede artacağını açıkladı.

Aksu ayrıca, hastane içerisinde bulunan yemekhane binasının yenilenmesi için çalışmalara başlandığını duyurdu. Yeni yemekhane binasının hizmete girmesiyle birlikte, hastalar ve sağlık personeli daha modern ve daha hijyenik bir ortamda hizmet almış olacak.

MODERN HİZMET BİNASI YAPILACAK

İl Sağlık Müdürlüğü hizmet binası için de çalışmalara başlandığını duyuran Aksu,Yeni hizmet binası ile daha modern ve işlevsel bir çalışma ortamı sağlayarak, ilimize daha iyi sağlık hizmeti sunmayı hedefliyoruz. Hemşerilerimizin daha kaliteli sağlık hizmeti almasına imkan sağlayacak bu yatırımların gerçekleşmesinde başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’ya, Grup Başkanımız Sayın Abdullah Güler’e Milletvekilimiz Sayın Rukiye Toy’a ve emeği geçen tüm yetkililere şükranlarımı sunuyorum ”dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER