Gündem

Sivas'ta 60 Yaş Üstüne Tamamen Ücretsiz!

SGK İl Müdürlüğü ile Cumhuriyet Üniversitesi arasında “Tazelenme Üniversitesi” protokolü imzalandı. SGK İl Müdürü Vakkas Demir, “Tazelenme Üniversitesi ile 60 yaş üzeri tüm bireylerin yaşam kalitelerini ve refah seviyelerini yükseltmeye yönelik olarak bilgi ve becerilerini geliştirmeleri ile sosyalleşmelerine imkân sağlamaktır” dedi.

Sivas'ta 60 Yaş Üstüne Tamamen Ücretsiz!
20-07-2024 08:50
SİVAS

Ömer ÜN

Sivas Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü ile Sivas Cumhuriyet Üniversitesi arasında “Tazelenme Üniversitesi” iş birliği protokolü imzalandı.

Rektörlük makamında gerçekleştirilen protokole Rektör Prof. Dr. Alim Yıldız ve SGK İl Müdürü Vakkas Demir katıldı. Protokolün amacı ile ilgili bilgi veren Vakkas Demir, “Emekliler Yılı kapsamında emekli vatandaşlarımızın yaşam kalitelerini, refah seviyelerini yükseltmeye yönelik olarak bilgi ve becerilerini geliştirmeleri ile sosyalleşmelerine imkân sağlamaktır” dedi.

60 yaş üzeri tüm bireylerin tamamen ücretsiz ve sınavsız olarak başvurabilecekleri Tazelenme Üniversitesi'ne başvurular Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gerontoloji Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezine Eylül ayı içerisinde şahsen yapılacak. Ayrıca kayıtlar başladığında gerekli bilgilendirmelerin yapılacağı ifade edildi.


Editor : Adem Sabit NALBANT
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER