Gündem

Sivas'ta Ağrısı Sızısı Olanlar Müjde! Gürün'ün İlk Fizyoterapi Merkezi Açıldı!

Gürün’de genç girişimci Berat Polat’ın işletmeciliğini yaptığı, ilçenin ilk Fizyoterapi ve Danışmanlık Merkezi, Belediye Başkanı Nami Çiftçi ve davetlilerin katıldığı programda dualarla hizmete açıldı.

Sivas'ta Ağrısı Sızısı Olanlar Müjde! Gürün'ün İlk Fizyoterapi Merkezi Açıldı!
31-07-2024 08:54
SİVAS

Erdem TAHILLIOĞLU

Gürün ilçesi, ilk Fizyoterapi ve Danışmanlık Merkezi’ne kavuştu. Genç girişimci Berat Polat’ın işletmeciliğini yaptığı merkez, Belediye Başkanı Nami Çiftçi ve davetlilerin katılımıyla gerçekleştirilen açılış töreninde dualarla hizmete açıldı.

Belediye Başkanı Nami Çiftçi, açılışta yaptığı konuşmada, yeni merkezin Gürün ve çevre halkına hayırlı olmasını dileyerek, işletme sahibi Berat Polat’a bol kazançlar temennisinde bulundu. Çiftçi, "İlçemizin başta olmak üzere bölge insanına büyük bir hizmet sağlayacak olan bu fizyoterapi merkezinin açılışını gerçekleştirmekten mutluluk duyuyoruz. Gürün için hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Açılış töreninin ardından fizyoterapi merkezi, Pınarönü Mahallesi Millet Bahçesi karşısında hizmete girdi. Katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunulan açılış programı, yerel halk ve davetliler tarafından yoğun ilgi gördü.

 


Editor : Erdem TAHILLIOĞLU
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER