Spor

Sivas'ta Amatör Spor Kulübünden ASKF'ye Tepki! Maça Çıkmayacaklar!

Sivas’ta bazı amatör spor kulüpleri bir güne 3 maç programı koymasından dolayı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonuna (ASKF) tepki gösterdi.

Sivas'ta Amatör Spor Kulübünden ASKF'ye Tepki! Maça Çıkmayacaklar!
01-07-2024 09:21
SİVAS

Hayrullah AĞKAŞ 

Sivasspor’un eski futbolcularından ve Yerlikaya Spor Kulübü yetkilisi Hayrettin Yerlikaya, ASKF’den play-off maçlarının günü ve saatlerinde değişiklik yapılması talebine olumlu yanıt verilmemesinden dolayı tepki amacıyla U-11 ve U-13 müsabakalarına çıkmama kararı aldıklarını açıkladı.

ASKF’nin tutumuna tepki gösteren Yerlikaya, şunları kaydetti:

“ASKF maç programlarını kafasına göre yapmaktadır ve bize günde 3 maç yapmamız gerektiğini söylemiştir. Kendilerine defalarca her kategoride oynayan çocuklarımız olduğunu ve maç programlarının değiştirilmesi gerektiğini söyledik. ASKF binbir bahane uydurarak maç saatlerini değiştirmemiştir. Yerlikaya Spor Kulübü olarak tepkimizi göstermek amaçlı U-11 ve U-13 müsabakalarında maçlara çıkmama kararı aldık. Gerekli yerlere şikayetlerimizi yapacağız. Tek amacı amatör spora renk katmak olan, sevgi, saygıdan ödün vermeden ahlaklı sporcuları Türk futboluna kazandırmak olan kulübümüze karşı yapılan bu haksızlığı Sivaslı futbolseverlerin takdirine bırakıyoruz.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER