Gündem

Sivas'ta Anıta Çelenk Sunuldu! Törene CHP Lideri Özel de Katıldı

Sivas Kongresi’nin 105'inci yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Atatürk Anıtına çelenk sunuldu. Törene TBMM Başkan Vekili Celal Adan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel de katıldı.

Sivas'ta Anıta Çelenk Sunuldu! Törene CHP Lideri Özel de Katıldı
04-09-2024 11:18
SİVAS

Bilal HASDEMİR

 Sivas Kongresi’nin 105'inci yıl dönümü etkinlikleri kapsamında TBMM Başkan Vekili Celal Adan, Vali Yılmaz Şimşek, 5. Piyade Eğitim Tugay Komutanı P. Albay Cüneyt Mutlu ve Belediye Başkanı Adem Uzun, Atatürk Anıtına çelenk sundu.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, milletvekilleri, il protokolü, STK'lar ve çok sayıda vatandaşın katıldığı çelenk sunum töreni saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunması ile son buldu.

Çelenk sunum programının ardından Atatürk ve Kongre Müzesine geçildi.


Editor : Bilal HASDEMİR
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
SİNAN GÖLBAŞI 2 ay önce
Cumhuriyetimizin temeli 4 Eylül Kongremiz kutlu olsun !
Abbas Aslandoğan 2 ay önce
Sivas Valiliği'nin düzenlemiş olduğu Çelenk protokolüne Sivas'ta faaliyet yürüten istisnasız bütün siyasi partiler davet edilmelidir burada tırnak içerisinde küçük Parti büyük parti ayrımı yapmadan bütün partilere eşit davranılmalıdır Biz Vatan Partisi olarak bugün saat 13.00'te Atatürk anısına Çelenk sunumu yapacağız ve atamıza saygı duruşu yapacağız ve Sivas Kongresi'nin önemine ait birkaç cümle kamuoyuna ve basına hitap edeceğiz saygılarımızla..
Abbas Aslandoğan
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER