Gündem

Sivas'ta Cemevlerinin Sorunları Konuşuldu!

Cem Vakfı Sivas Şube Başkanı Ünal Karataş, Zara’ya bağlı cemevi temsilcileri ve muhtarlar ile bir araya geldi. Toplantıda cemevlerinin sorunları masaya yatırıldı.

Sivas'ta Cemevlerinin Sorunları Konuşuldu!
13-05-2024 10:36
SİVAS

İlknur ÖZDEMİR 

Cem Vakfı Sivas Şube Başkanı Ünal Karataş, Zara’ya bağlı cemevi temsilcileri ve muhtarlar ile istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Yukarıçamözü Köyü Muhtarı Mustafa Çetin'in ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda cemevleri ile alakalı sorunlar ve çözüm yolları konuşuldu.

Sivas Cem Vakfından yapılan açıklamada, “Zara Ziraat Odası Başkanı Zeki Şimşek, Zara Bölgesi Cenaze Hizmetleri Hocalarımızdan Zabit Bektaş ve Alişan hocamız başta olmak üzere çevre köylerimizden katılım sağlayan cemevi temsilcilerimize ve değerli köy muhtarlarımıza katılımları için teşekkür ediyoruz. Ev sahiplikleri ve lokma ikramları için Yukarıçamözü Köyü Muhtarı Mustafa Çetin'e ayrıca teşekkür ediyoruz.  Hakk hizmetleri ve lokmasını kabul eylesin. Toplantımızın hayırlı olmasını diliyor görüş ve fikirleri ile katılım sağlayan tüm canlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER