Gündem

Sivas'ta Esnaf İş Yeri Tapusuna Kavuştu

Geçtiğimiz yıl 6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından ağır hasar alarak yıkılan Gürün Belediye İş Hanı içerisinde dükkânı bulunan esnaflara belediye imkânlarıyla yapılan iş yerlerinin tapuları verildi.

Sivas'ta Esnaf İş Yeri Tapusuna Kavuştu
08-01-2024 14:02
SİVAS

Ömer ÜN

Geçtiğimiz yıl 6 Şubat’ta meydana gelen  depremlerin ardından ağır hasar alarak yıkılan Gürün Belediye İş Hanı içerisinde dükkânı bulanan esnaflar için belediye imkânlarıyla yapılan iş yerlerinin tapularının dağıtımı devam ediyor.

Tapularını alan Levent Gürbüz, Turgay Aslantaş ve Mehmet Karatarla’ya iş yerlerinin hayırlı olmasını dileyen Belediye Başkanı Nami Çiftçi, “Esnafımız, dürüst, milliyetçi, vatansever, yıllardır bizi ayakta tutan, ülkesinin omurgası saydığımız en değerli kesimdir. Aynı binada hemşehrilerimize hizmet verirken 6 Şubat depremi sonrası dükkansız kalan esnaflarımız için yaptırdığımız iş yerlerinin tapularını dağıtmaya devam ediyoruz. İşyerlerinin her bir esnafımıza hayırlı olmasını diliyor, Allah’tan ülkemize böylesi elim olayları bir daha yaşatmamasını temenni ediyorum” dedi.


Editor : Hayrullah Ağkaş
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER