Spor

Sivas'ta Hakem Olmak İsteyen Gençler Bu Haber Sizin için! Hakem Aranıyor!

Sivas İl Hakem Kurulu, futbol hakemi olmak isteyen gençler için Aday Hakem Kursu başvurularını almaya başladı. Kurs 8, 9, 10 Kasım’da düzenlenecek.

Sivas'ta Hakem Olmak İsteyen Gençler Bu Haber Sizin için! Hakem Aranıyor!
25-10-2024 10:14
SİVAS

Sivas İl Hakem Kurulu, futbol hakemi olmak isteyenler için Aday Hakem Kursu başvurularını almaya başladığını duyurdu. 

Sivas’ta hakem açığını kapatmayı ve yeni hakemler yetiştirmeyi hedefleyen il hakem kurulu, 8-9-10 Kasım 2024 tarihlerinde düzenlenecek kursla genç yetenekleri sahaya kazandırmayı planlıyor.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu’nun (MHK) onayı ile gerçekleştirilecek bu kursu başarıyla tamamlayan adaylar, ‘Aday Hakem’ unvanı alarak amatör lig müsabakalarında görev yapabilecek. Hakemlik olmak isteyenlerde adayların 16-28 yaş aralığında olması şartı aranıyor. Kursa katılan hakem adayları, ilerleyen süreçte çeşitli eğitimler ve fiziksel testlerle kendilerini geliştirme fırsatı bulacak.

“HAKEM OLMAK İSTEYENLERİ BEKLİYORUZ”

Sivas İl Hakem Kurulu Başkanı Çetin Güçyetmez ile TFFHGD Sivas Şube Başkanı Barış Yüksektepe ise, kursa katılacak adaylara başarılar dileyerek, “Sivas İl Hakem Kurulu ile TFFHGD Sivas Şube Başkanlığı ile birlikte açacağımız olan futbol aday hakem kursuna tüm gençleri bekliyoruz. Kursumuz 8-9-10 Kasım 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. Başvurular başladı. Hakem olmak isteyenleri bekliyoruz. Şimdiden kursa katılacak katılımcılara da başarılar diliyoruz” dediler.

 

 


Editor : Hayrullah Ağkaş
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER