Gündem

Sivas'ta Kamu Personellerine Veda Edildi!

Gürün’de görev süreleri dolmasıyla tayini çıkan kamu personelleri için veda yemeği düzenlendi.

Sivas'ta Kamu Personellerine Veda Edildi!
01-07-2024 10:59
SİVAS

Ömer ÜN

Gürün’de görev sürelerinin dolmasıyla tayini çıkan Hakim Fatma Karababa Demirvuran, Savcı Mehmet Semih Demirvuran, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Zeki Kurt ve Nüfus Müdürü Uğur Ateş için veda yemeğine düzenlendi.

Gökpınar Gölü’nde düzenlenen veda gecesine Gürün Kaymakamı Abdullah Sarı, Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi, kurum amirleri ile tayini çıkan memurlar ve aileleri katıldı.

Programda konuşan Başkan Çiftçi, “Görev yapılan yerler han, görev yapan sizlerse birer yolcusunuz. Gürün’deki görev süreleriniz boyunca birçok önemli başarıya imza atmış ve görevlerinizi en güzel şekilde tamamlamış bulunuyorsunuz. Burada göstermiş olduğunuz başarılara, gittiğiniz yerlerde de devam edeceğinize inanıyor ve ilçemiz adına sizlere hayırlı görevler diliyorum” dedi.

Kaymakam Sarı ise tayini çıkan memurlara hayırlı görevler diledi. Konuşmaların ardından tayini çıkan, Hakim Fatma Karababa Demirvuran, Savcı Mehmet Semih Demirvuran, Yazı İşleri Müdürü Zeki Kurt ve Nüfus Müdürü Uğur Ateş’e hizmetlerinden dolayı plaket takdim edildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER