Gündem

Sivas’ta Maarif Konağı Ne Zaman Faaliyete Geçiyor! Açıklandı

Sivas'ta tarihi Döndü Demir Konağı, Sivas Maarif Konağı olarak hizmet verecek. Konağın ne zaman faaliyete geçeceği açıklandı.

 Sivas’ta Maarif Konağı Ne Zaman Faaliyete Geçiyor! Açıklandı
16-10-2024 10:15
SİVAS

Burcu CELLAT

Vali Yılmaz Şimşek, Millî Eğitim Müdürü Necati Yener ile birlikte Sivas'ta Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında yürütülen ve yürütülmesi planlanan çalışmaların planlama ve koordinasyonunun sağlandığı Maarif Konağı'nı ziyaret etti.

İl Emniyet Müdürü Burhan Akçay'ın da eşlik ettiği ziyarette konak içerisinde oluşturulan çalışma atölyelerini gezerek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Şimşek, içerik geliştirme, ölçme değerlendirme ve materyal geliştirme alanlarında incelemelerde bulunarak görevli öğretmenlerle sohbet etti. Şimşek, öğretmenlere çalışmalarında başarılar diledi.

Millî Eğitim Müdürü Yener, konakta yürütülen çalışma ve faaliyetler hakkında Vali Şimşek'e bilgi verdi.

Yener; Maarif Konağının Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında Sivas genelinde yürütülen çalışmaların planlama ve koordinasyonu ile örnek çalışmaların duyurulması ve yaygınlaştırılmasına katkı sağlamak amacıyla Sivas Valiliği himayesinde 2024-2025 eğitim-öğretim yılı itibariyle hayata geçirildiğini belirtti.


Editor : Burcu CELLAT
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER