Asayiş

Sivas'ta Feci Kaza! 1 Yaralı

Sivas'ta cadde üzerinde dönüş yapmak isteyen otomobil ile bisiklet sürücü çarpıştı. Bisiklet sürücüsünün çarpışmanın etkisiyle yola savrulması ve çevredeki vatandaşların yardıma koşması güvenlik kamerasına yansıdı.

27-07-2024 18:00
SİVAS

Sevda ÇİFTÇİ

 Kaza, saat 16.20 sıralarında Kümbet Mahallesi Başbağlar Caddesi üzerinde meydana geldi. Cadde üzerinde dönüş yapmak isteyen H.O.E. idaresindeki 06 BRV 436 plakalı otomobil ile 16 yaşındaki K.S.’nin kullandığı bisiklet çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle bisiklet sürücüsü yola savruldu.

Kazanın haber verilmesiyle sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralanan bisiklet sürücüsü K.S. sağlık ekipleri tarafından ambulansla Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan bisiklet sürücüsünün hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Bisiklet sürücüsünün otomobile çarpma anı ve yola savrulması ile kaza sonrası çevredeki vatandaşların yardıma koşması bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Editor : Sevda ÇİFTÇİ
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ERKAN GENÇ 3 ay önce
Sadece 2024 7.ayda 5 adat trafik kazası oldu yolun işlek olması ve ışıklandırmanın yetersiz olduğundan devamlı yaralamalı kaza oluyor önlem alınması için bir can kaybı mı olması gerekiyor. Yetkililerin acil önlem alması gerekiyor.
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER