Politika

Sivas’ta O İsim Başkanlığa Adaylığını Açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanlığına adaylığını açıklayan Sibel Arslan, “Desteğinizi bekliyorum. Hep birlikte dayanışma içinde olacağız. Gücümüz ile partimizin bayrağını ilimizin her tarafında dalgalandırmak istiyorum” dedi.

Sivas’ta O İsim Başkanlığa Adaylığını Açıkladı
06-06-2024 11:59
SİVAS

Ömer ÜN

Sibel Arslan, Cumhuriyet Halk Partisi il binasında düzenlediği basın toplantısıyla Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Kendisini yalnız bırakmayan partilere teşekkür ederek konuşmasına başlayan Arslan, “Sivas Merkez İlçe Başkanlığımızın Kadın Kolları Başkanlığı seçimlerinde başkan adaylığımı açıklamak için çıkmış bulunuyorum. Davetimize katıldığınız ve beni yalnız bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hepimiz, canımızdan çok sevdiğimiz ülkemizin ve devletimizin kurucu lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurmuş olduğu bir partinin mensubu olarak burada bulunuyoruz. Aynı zamanda bir cumhuriyet şehri olan Sivas’ımızda yaşayan bireyler olarak; partimize inanan ve güvenen partililer olarak bu mekânda bir araya geliyoruz. Hepimizin ortak bir derdi var. O da cumhuriyetimiz, değerlerimiz ve ülkemizdir. Hepimizin amacı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün koymuş olduğu, ülkemizin muhasır medeniyetler seviyesine çıkarma hedefi ve ülküsünü yerine getirmektir. Bunun için bir aradayız. Bunun için hep birlikte çalıştık ve çalışmaya da devam ediyoruz. Bir partide en önemli unsur örgütlenmektir, organize olmaktır, bir hedefe yönelmektir. Bu örgütlenmeyi en iyi yapacak olanlar da kadınlardır. Yani sizler, bizler ve hepimiz. Ben böyle güzel bir partinin üyesi olmaktan ve sizlerle tanışmaktan, partimiz için hep birlikte çalışmaktan duyduğum onuru bir kez daha huzurlarınızda ifade etmek istiyorum. Her partinin ve demokrasinin olmazsa olmazı seçimlerdir. Merkez İlçe Başkanlığı olarak yapılacak olan kadın kolları seçimlerinde ben de aday olduğumu açıklıyorum. Desteğinizi bekliyorum. Hep birlikte dayanışma içinde olacağız. Gücümüz ile partimizin bayrağını ilimizin her tarafında dalgalandırmak istiyorum. İktidara yürüdüğümüz bugünlerde, onurlu duruşumuz ve gayretimizle bu sürece katkıda bulunmak istiyorum. Hak, adalet ve özgürlük temelinde gece gündüz demeden hep birlikte çalışmak için desteklerinizi bekliyorum. Sizlere inanıyorum ve güveniyorum. Hepinize saygılarımı sunuyorum” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER