Gündem

Sivas'ta Sanayi Sitesi Esnafı Dertlerini Sıraladı, Başkan Demirgil'den Çözüm İstedi!

Sultanşehir Sanayi Sitesinde faaliyet gösteren esnaflar, yaşadıkları sorunları Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) ve Sivas Tesviyeciler ve Oto Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Hakan Demirgil’e iletti.

Sivas'ta Sanayi Sitesi Esnafı Dertlerini Sıraladı, Başkan Demirgil'den Çözüm İstedi!
03-08-2024 10:37
SİVAS

Ömer ÜN

Sivas Tesviyeciler ve Oto Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Hakan Demirgil,  Sultanşehir Sanayi Sitesinde faaliyet gösteren üyelerle sabah kahvaltında bir araya geldi.

Sivas Tesviyeciler ve Oto Sanatkarları Esnaf Odası Yönetim Kurulu Üyelerinin de katılımı ile gerçekleştirilen kahvaltı programında konuşan Oda Başkanı ve Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB)  Başkanı Hakan Demirgil, esnaflarla zaman zaman bir araya geldiklerini söyledi.

Her zaman esnafın yanında yer almaya gayret gösterdiğini ifade eden Demirgil, esnafların yerel ve yasal sorunları olduğunu ,bu sorunların çözümü için de girişimlerde bulunmaya devam edeceklerini vurguladı.

Demirgil, göreve geldiği günden itibaren her zaman esnafın yanında olmaya gayret gösterdiğini dile getirerek, üyelere teşekkür etti.

Kahvaltıya katılan esnaflar ise Sultanşehir Sanayi Sitesinde yer alan sorun ve sıkıntılarını dile getirdi.

Esnaflar bölgede kavşak sorunu olduğunu söyledi. Yanmayan sokak lambalarındaki arızaların giderilmesini isteyen esnaf, sokak girişlerine de kasis yapılmasını talep etti.


Editor : Adem Sabit NALBANT
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER