Spor

Sivas Takımı, Yoğun Tempoda Çalışıyor

BAL’da Sivas’ı temsil edecek olan Sivas Dört Eylül Futbol Kulübü, yeni sezon hazırlıklarına Teknik Direktör Ahat Kömürlüoğlu nezaretinde yoğun tempoda devam ediyor.

Sivas Takımı, Yoğun Tempoda Çalışıyor
05-09-2024 10:48
SİVAS

Hayrullah AĞKAŞ

2024-2025 sezonunda Bölgesel Amatör Lig 3. grupta (BAL) Sivas’ı temsil edecek olan Sivas Dört Eylül Futbol Kulübü’nde antrenmanlar sürüyor.

Deneyimli teknik direktör Ahat Kömürlüoğlu ve yardımcıları nezaretinde 4 Eylül Spor Vadisi Suni Çim sahada gerçekleştirilen antrenmanla, Sivas temsilcisi lige yoğun tempoda hazırlanıyor.

Geçtiğimiz gün yapılan antrenman ısınma koşusu ile başladı. Daha sonra 5’e 2 top kapma ve istasyon çalışması yapan Sivas Dört Eylül Futbol Kulübü, idmanın geride kalan bölümünde ise çift kale maç yaptı.

Yapılan antrenmanda futbolcuların moralli oldukları görüldü. Sivas Dört Eylül Futbol Kulübü, yapacağı idmanla çalışmalarına devam edecek.

İLK HAFTA RAKİBİ BELLİ OLDU

Diğer yandan Sivas Dört Eylül Futbol Kulübü’nün yeni sezon fikstürü de belli oldu. Buna göre Sivas ekibi ligin ilk haftasında sahasında Siverek Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Maçın programı önümüzdeki günlerde açıklanacak.


Editor : Hayrullah Ağkaş
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER