Politika

Sivas'tan Tepki: Gök Kubbeyi Başınıza Yıkarız!

Anayasa değişikliği tartışmalarına Sivas'tan tepki geldi. İYİ Parti Sivas İl Başkanı Volkan Karasu, " ilk dört madde ve milletin temel haklarına dair diğer hükümlerle oynamayı deneyin, gök kubbeyi başınıza yıkmazsak Allah bizi kahretsin" dedi.

Sivas'tan Tepki: Gök Kubbeyi Başınıza Yıkarız!
22-08-2024 09:07
SİVAS

Erdem TAHILLIOĞLU

İYİ Parti Sivas İl Başkanı Volkan Karasu, anayasa değişikliği tartışmalarına ilişkin açıklamada bulundu.

Karasu, "İktidarın anayasa değişikliği üzerinden yaptığı manipülasyonlara karşı, milletimizin iradesini ve Türkiye Cumhuriyeti'nin temel ilkelerini savunmaya devam edeceğiz" dedi.

Anayasanın milletin teminatı olduğunu belirten Karasu, "Anayasaya dokunmayı düşünenlere açıkça sesleniyorum: Bu milletin iradesiyle yazılmış anayasa, kimsenin keyfi değişikliklerine kurban edilemez. Deneyin isterseniz, ilk dört madde ve milletin temel haklarına dair diğer hükümlerle oynamayı deneyin, gök kubbeyi başınıza yıkmazsak Allah bizi kahretsin. Bu girişimler, milletimizin geleceğini ipotek altına alma gayretidir. Türkiye Cumhuriyeti'nin demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olarak kalması için sonuna kadar mücadele edeceğiz. Anayasaya dokunamazsınız, milletin geleceğini çalamazsınız. Bu ülkenin geleceği, genç nesillerin hakkını savunmak amacıyla mücadele edenler sayesinde aydınlık olacak" dedi.


Editor : Erdem TAHILLIOĞLU
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER