Gündem

Sivas'tan Terör Saldırısına Tepki! Amacına Ulaşamayacak

Ankara’da bulunan Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş.’ye (TUSAŞ) gerçekleştirilen hain terör saldırısını kınayan Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hakan Demirgil, “TUSAŞ’a yapılan saldırı, ülkemizin birlik ve beraberliğini asla bozmayacak ve daha da güçlendirecektir. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da hain terör örgütü hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır” dedi.

Sivas'tan Terör Saldırısına Tepki! Amacına Ulaşamayacak
24-10-2024 11:43
SİVAS

Bilal HASDEMİR

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hakan Demirgil, Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde bulunan Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş.’ye (TUSAŞ) biri kadın 2 terörist tarafından gerçekleştirilen hain saldırıyı kınadı.

Demirgil,  terörün ve kirli ellerin hiçbir zaman amacına ulaşamayacağını söyledi.

TUSAŞ’a yapılan hain saldırıda şehit olanlara ve ekmeğinin peşinden koşarken şehit olan taksici Murat Arslan'a Allah’tan rahmet dileyen SESOB Başkanı Hakan Demirgil, “Hain teröristler tarafından TUSAŞ fabrikasına yapılan kahpece saldırıyı şiddetle kınıyor ve terör saldırısını lanetliyorum. Türk savunma sanayinin lokomotifi kuruluşlarımızdan olan TUSAŞ’a yönelik düzenlenen terör eylemi alçakça bir saldırıdır. Bu kahpece yapılan alçak saldırı savunma sanayimize değil, aynı zamanda ülkemizin güvenliğine ve geleceğine yapılan bir saldırıdır.  Ülkemizin geleceği için gece gündüz çalışan, hizmet veren ve Türk savunma sanayimizin en önemli kuruluşlarından biri olan  TUSAŞ’a yapılan saldırı, ülkemizin birlik ve beraberliğini asla bozmayacak ve daha da güçlendirecektir. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da hain terör örgütü hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Esnaf teşkilatı olarak  15 Temmuz’da olduğu gibi terörle mücadelede her zaman devletimizin ve güvenlik güçlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde ülkemizi daha güçlü yarınlara taşımak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.  Törer hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır ve ulaşmasına da fırsat verilmeyecektir” dedi.

 


Editor : Bilal HASDEMİR
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER