Gündem

Sivaslı Esnaftan Anneler Gününde Anlamlı Etkinlik

Sivaslı bir esnaf, iş yeri önüne kurmuş olduğu Anneler Günü standında fotoğraf çekilerek, iş yerini etiketleyen vatandaşlar adına Sevgi Evine isme özel pasta gönderme etkinliği başlattı.

12-05-2024 16:54
SİVAS

Ayşe KUŞKAYA

Sivaslı bir esnaf iş yeri önüne Anneler Günü için bir stant kurdu. Esnaf, stantta fotoğraf çekilerek iş yerini etiketleyen her vatandaş için ismine özel olarak Sevgi Evlerine pasta gönderme etkinliği başlattı.

12 Mayıs Anneler Gününe özel, günler öncesinden kurulan bu stant vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Fotoğraf çekilmek için sıraya giren vatandaşlar, düzenlenen fotoğraf etkinliği ile hem kendi yüzlerinin güldüğünü hem de Sevgi Evinde bulunan çocukların yüzünün güleceğini dile getirdi.

Çalışmaya öncülük eden Burak Gündar, “Farklı bir etkinliğe imzamızı atmak istedik. Hem anneler gülsün, hem de çocuklar gülsün istedik. Fotoğraf çekilecek bir alan oluşturduk ve bu alanda fotoğraf çeken vatandaşların fotoğrafı paylaşarak bizi etiketlemeleri sonrasında Sevgi Evlerinde bulunan çocuklara pasta gönderme etkinliği başlattık. Çokça fotoğraf çekildi, çokça yüz güldü, çokça pasta gönderildi” dedi.

Buruk bir Anneler Günü geçirildiğini belirten Gündar, “Hem annelerimiz için hem de kimsesiz kalan, annesiz kalan çocuklar içindi bu program. Anneler bizim için çok önemlidir. Bir gün değil, her gün anneler günüdür. Son zamanlarda dünya geneli savaşlar hat safhada ve bu savaşlarda anneler evladını kaybediyor, evlatlar ise annelerini. Diğer senelere göre biraz daha buruk bir Anneler Günü geçirmiş olmanın hüznü var üzerimizde” şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER