Gündem

Sivaslı Fedakar'ın Motor Aşkı

Sivas'ta yaşayan bir vatandaş, yaklaşık 60 yıl önce gördüğü ve satın alarak Sivas'a getirdiği motosikletleri iş yerinin önünde sergiliyor. Görenlerin dikkatini çeken 3 tekerlekli motosikletler, antika olarak adlandırılıyor.

Sivaslı Fedakar'ın Motor Aşkı
23-06-2024 10:57
SİVAS

Sivas'ın Şarkışla ilçesinde yaşayan Fedakar Yılmaz, yaklaşık 60yıl önce Ankara'ya gitti. Orada görerek satın aldığı 7 adet motosikleti ilçeye getiren Yılmaz, bir süre sonra 4 tanesini sattı. Bilinen motosikletlerin aksine 3 tekerleği olan motosikletleri iş yerinin önünde sergileyen Fedakar Yılmaz, günlük yaşantısında da motosikletleri aktif olarak kullanıyor.


Bu motosikletlerin çok nadir görüldüğünü söyleyen Fedakar Yılmaz, "Bunların tarihi 50-60 senelik motorlar. Ben bunları Ankara'dan aldım. 4 tanesini sattım, elimde 3 tane var. Çok konforlu, az yakıtlı, marşlı, kendi dinamosu ile elektriğini kendi üreten bir motosiklet. Bu motosikletlerin fiyatları da çok cazip. Benim dikkatimi çekti ve başkentten getirdim. Dışarıda görenlerin dikkatini çekiyor ve fotoğraf çekinmek istiyorlar. Antika motorlarımı dükkânımın önünde sergiliyorum. Benden daha hevesli olan insanlara da cüzi bir ücret karşılığı veriyorum" dedi. /İHA/ 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER