Gündem

Sivaslı Muhtar İhtiyaç Sahibi Ailelerin Umudu Oldu!

Tuzlugöl Mahallesi Muhtarı İsmet Yıldırım, mahallesinde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere Pazarcılar Odası aracılığıyla destek oldu.

Sivaslı Muhtar İhtiyaç Sahibi Ailelerin Umudu Oldu!
16-10-2024 12:11
SİVAS

Adem Sabit NALBANT

Sivas Pazarcılar Esnaf Odası tarafından Tuzlugöl Mahallesinde bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşlara sebze ve meyve yardımı yapıldı.

Tuzlugöl Mahallesi Muhtarı İsmet Yıldırım ile iletişime geçerek mahalledeki ihtiyaç sahibi vatandaşları ve pazarda alışveriş yapma imkanı olmayan yaşlıları tespit eden Pazarcılar Odası Başkanı Halil Şahin, Perakende Sebze Hali ve pazarcı esnafından sağladığı sebze ve meyveleri Tuzlugöl Mahalle Muhtarlığı önünde poşetlere hazırlayarak ihtiyaçlı ailelere ücretsiz dağıttı.

Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Halil Şahin,  “Tuzlugöl Mahallesi muhtarımız ile yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde ihtiyaçlı ailelerimizi tespit ettik. Esnaflarımızın da destekleriyle sağlamış olduğumuz meyve sebzeleri poşetleyerek yaşlı ve ihtiyaçlı alilerimize ücretsiz olarak verdik. İnşallah pazarcı esnafı olarak bu yardımlaşmalarımızı diğer mahallelerimiz de de muhtarlıklarla irtibata geçerek devam ettireceğiz. Bizlere her konuda destek olan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanımız Sayın Hakan Demirgil’e ve duyarlı olan sebze hali ve pazarcı esnafımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Tuzlugöl Mahallesi Muhtarı İsmet Yıldırım ise ihtiyaçlı ailelere sebze ve meyve desteğinden bulunan Pazarcılar Odası Başkanı  Halil Şahin ve pazarcı esnafına teşekkür etti.

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hakan Demirgil ise gayretlerinden dolayı Pazarcılar Odası Başkanı  Halil Şahin’e, yönetim kurulu üyelerine ve pazarcı esnafına teşekkür etti.

Vatandaşlar ise kendileriyle her daim ilgilenen Mahalle Muhtarı İsmet Yıldırım’a ve meyve sebze yardımında bulunan pazarcı esnafına teşekkür etti.

 


Editor : Adem Sabit NALBANT
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ilkeR Gündoğar 6 gün önce
Allah Razı Olsun.
Değerli çalışmalarından dolayı teşekkür ederim kendi adıma.
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER